Tennisklub

Tennis ved banerne på Klostergårdsvej

Tennisklubben har egen hjemmeside: Tennisklubbens hjemmeside

J

Kære alle medlemmer!

Så nærmer sæson start sig og I er meget velkomne til at melde jer til på de forskellige trænings hold. Der er lidt færre hold i år - så skynd dig endelig at få en plads.

Vi ser frem til at renoveringen af 2 tennisbaner kommer i gang i starten af sommeren. Det bliver bane 1 og 2 der får helt ny belægning , så vi kan spille på bane 3 og 4 indtil det står færdigt. Bane 3 og 4 vil blive der, hvor vores 2 Padelbaner skal placeres i 2025, når alt omkring det meget gerne skulle falde på plads. Få gerne alle I kender til at vise interesse for vores Padel projekt ved at blive medlem på Facebook gruppen "Padel i Lejre". Alle ideer og lyst til at hjælpe med projektet er meget velkommen og husk også at vi har fået lovning på minimum 100 000 kr fra Støtteforeningen, så giv gerne en hånd til deres arrangementer.

Vi har i år forsøgt at give bedre mulighed for at vi møder hinanden på tværs af vores træningshold, så vi lettere kan finde hinanden og få spillet en masse tennis. Det håber vi I vil bakke op om. Kom også gerne til Tennissportens dag lørdag 27/4 fra 10-13.

Vi vil fortsætte med temadage og fredage eftermiddage med tennis og rosé, så hold øje med hjemmesiden og Facebook .

Vi håber på en god sæson, hvor vi kan indvie vores 2 nyrenoverede baner undervejs.