Historie

Klubbens historie

Lejre idrætsforening, LIF blev til d. 10. august 1939, efter en stiftende generalforsamling på "Hotel Lejre". (I dag boliger i den gule bygning ved Lejre Station)

Først var det udelukkende fodbold der blev spillet, men allerede i oktober samme år kom badminton på programmet. I løbet af 40'erne blev der også spillet håndbold i LIF og dette blev senere til et samarbejde med Allerlev Gymnastikforening pga. manglende tilslutning i '49. I 50'erne kom bordtennis med og i 1988 løb og motion. I de sidste år er Vores Skatepark, Lejre E-Sport og LIF Basket kommet med.

I 1976 blev Forældre og støtteforeningen oprettet ( Nu Lejre Støtteforening), og de har siden uddelt midler primært til børnenes aktiviteter. Midlerne tilvejebringes ved frivilliges deltagelse i slotskoncerter og andre events og arrangementer ved Ledreborg Slot samt ved det årlige julelotteri.

Lejre idrætsforening har mere end 80 år stadig godt fat i borgerne.


Der er i dag ca. 600 medlemmer i foreningen, fordelt på fodbold, badminton, bordtennis, basket, E-Sport, skater og løb/motion, men vi har plads til endnu flere.